كتب / أمجد زاهر

-اعلنت الفنانه “راندا البحيرى” عبرحسابها بالفيس بوك عن تعرضها لعمليه نصب من قبل إحدى الشركات العقارية التي استغلتها في الدعاية لأحد مشروعاتها دون أن تدفع لها المقابل المادي.
– فتسألت قائله “عايزة أعرف،هل الوسيط اللي بيني وبينهم هو السبب وهو اللي نصب عليّ،

ولا هم شخصيا، لأنهم لو عملوا حركة زي كده و نصبوا على ممثله ليها اسمها. يبقى هيعملوا ايه فى الزباين اللى هيسلموهم شققهم المفروض؟؟ عموما أنا منزلة البوست ده علشان عايزة أعرف هل الوسيط هو اللي سرقنى”
– واكملت حديثها قائله”أنا سبت شغلي وكان سفر وبيتي ونزلت اعمل لهم دعاية لمنتجهم،وفهمت كويس عن المشروع واتكلمت عنه فى اكتر من محطة تليفزيونية واستغلوني فى جميع دعاياتهم واستغلوا وجودي واسمي، وبعد ما الشغل خلص اختفوا و مدوليش حقي المتفق عليه”.
– كما اضافت قائله”اللي حصل انهم ولا اهتموا ولا فرق معاهم حاجه ولا حاولوا يجيبولي حقي. فانا هنزل البوست تاني و تالت و رابع و هقول لكل واحد اللي حصل معايا منهم”.

 

By جريدة الفراعنة

(جريدة الفراعنة) عندما يكون للحرف معني ، جريده مصريه مستقلة شامله تعبر عن مختلف الآراء لمختلف الأطياف نرحب فيها بآرائكم ومقالاتكم وأشعاركم وأخباركم ، نقدم خدمه إخباريه ثرية لدينا عدد كبير من المراسلين المميزين و نخبه من الكتاب البارزين ويسعدنا أن تكون جريدة الفراعنة مدرسه لتخريج جيل من شباب الصحفيين جريدة الفراعنة مستقبل له جذور أسسها محمد زكي في ديسمبر 2011 البريد الإلكتروني alfaraena1@gmail.com

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

هذا الموقع يستخدم خدمة أكيسميت للتقليل من البريد المزعجة. اعرف المزيد عن كيفية التعامل مع بيانات التعليقات الخاصة بك processed.