سخرت الفنانة سما المصري، عبر صفحتها الشخصية على موقع التواصل الاجتماعي الخاص بالصور “إنستجرام”، من فيديو الـ”لايف” الشهير الخاص بالفنانة غادة عبدالرازق، بنشر صورة ساخرة لنفسها، مستغلة موجة الهجوم الكبيرة التي لاقتها عبدالرازق من مستخدمي مواقع التواصل الاجتماعي.

وكتبت “المصري”: “اشمعنا غادة عبدالرازق تطلع لايف، مانا كمان أهو طلعت على اللايف بتاع برنامج الـ Loopslive وكنت زي القمر، شفتوا بصة العين عاملة إزاي؟؟.. عينين ولا عينين زرقاء اليمامة، إحنا جامدين برضو بالذمه مش قمر؟؟ تحسوا أن عنيا الاتنين شمال، مزة مزة ولا فيش لايف أحسن من لايفي يا دودو”.

وتابعت: “مش هتشتركوا بأه في برنامج الـLoops هتنبهروا صدقوني،لا وبيشتموا عليا بعد كده ويقولوا باعمل حاجات أوفر، دانا ملاك ياناس اللي عنده معزة يربطها خلاص؟؟ بس عيون غزلان برضو”.

ههههه”.

By جريدة الفراعنة

(جريدة الفراعنة) عندما يكون للحرف معني ، جريده مصريه مستقلة شامله تعبر عن مختلف الآراء لمختلف الأطياف نرحب فيها بآرائكم ومقالاتكم وأشعاركم وأخباركم ، نقدم خدمه إخباريه ثرية لدينا عدد كبير من المراسلين المميزين و نخبه من الكتاب البارزين ويسعدنا أن تكون جريدة الفراعنة مدرسه لتخريج جيل من شباب الصحفيين جريدة الفراعنة مستقبل له جذور أسسها محمد زكي في ديسمبر 2011 البريد الإلكتروني alfaraena1@gmail.com

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

هذا الموقع يستخدم خدمة أكيسميت للتقليل من البريد المزعجة. اعرف المزيد عن كيفية التعامل مع بيانات التعليقات الخاصة بك processed.